Op zondag 1 juli kan je in het Koetshuis Le Paige Herentals terecht voor een benefiet paellabuffet voor SOSenegal.

Het initiatief kwam van een groep van 9 vrienden.

"Wij zijn 9 ervaren vrijwilligers die van 2 januari tot 23 januari 2013 het grootste deel van Senegal zullen verkennen. Op onze tocht doorkruisen we verschillenden Europese landen in konvooi (België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje). In Marokko rijden we door de hoofdstad en vervolgen onze route door de kustgebieden van Western Sahara tot aan de Mauritaanse grens. In Mauritanië zelf doen we de hoofdstad Nouackchott aan tot aan de Senegalese grens en van daaruit rijden we tot in Dakar. U merkt het: een mooie tocht van in totaal meer dan 5.800 kilometer.

De bestemming van deze expeditie, Senegal, is niet toevallig gekozen. Het is een prachtig land met een rijke geschiedenis. Maar Senegal is momenteel enkel gekend door het toerisme en in nog steeds grote delen van het land is armoede troef.

Het doel van onze expeditie is het ondersteunen en uitbouwen van een schoolproject en het voorzien van proper drinkwater.

Daarom zijn wij op zoek naar sponsors om de kosten die verbonden zijn aan deze expeditie, te drukken. Daarbuiten hebben we ook een container beschikbaar voor materiële donaties!"

Op zondag 1 juli is er tussen 12 en 19u. is er doorlopend een paellabuffet voorzien.

De opbrengst ervan gaat naar het project SOSenegal.

Prijs: 18 euro per persoon

Reservatie: info@sosenegal2013.be of 0495 137 470

Meer info op de website: www.sosenegal2013.be.